Valp Blogg

7. jul, 2017

I tisdags blev de små "monstren" 8 veckor o färdiga att flytta hemifrån. Det är dags för de behöver sina egna hem nu och få utvecklas till egna individer och komma ut i vida världen. Har gått jättebra för de som åkt i veckan och det känns så skönt.
De har alla fått toppen hem och det ska bli spännande att följa dem.🙂 Finns fortfarande några killar som vill ha egna hem!

"Farmor" Ulrika var o hälsade på i veckan och de blev med beröm godkända. 👍
Hoppas verkligen jag kan bli den uppfödare jag själv skulle vilja ha. Min brist på erfaenhet o kunskap får jag kompensera genom att engagera mig dessto mer. Finnas till o hålla ihop kullen, svara på telefon o mail och se ALLA, även de som är nybörjare och vill lära sig. Vi kommer att bli ett härligt gäng och jag ser fram mot allt kul vi har framför oss.

29. jun, 2017

Då är vi inne på sjunde veckan. Allt går i racerfart hela dagarna. Vaknar runt 5 o är hungriga. Mat o städ o bus o sedan sover vi igen. Till 8 ungefär och då vill de ut, genast!! Röjer runt o busar, leker,kampar, gosar, kissar o bajsar och äter . Sedan, BOM, sover de igen. Så håller vi på hela dagarna. Helt snurrig i bollen 🤪Mycket besök också och lite valpintressenter som hälsar på innan helgen och sen är de snart 8 veckor gamla o flygfärdiga. Vemodigt men ganska skönt. Nu behöver de sina egna hem och få upptäcka världen!😀

21. jun, 2017

Oj vad tiden flyger iväg!
Igår blev valparna 6 veckor och fullvärdiga små hundar. Registrerade i SKK och försäkrade i Folksam. Nu är det bara besiktningen kvar innan de får en "stämpel i baken".
Pigga små rackare är det som älskar att vara ute o busa. Vaknade 4 i morse och kl 8 ville de verkligen gå ut... NU!🤪Tror Ni de ville gå in i kväll?? Nope!!
Dagen har ägnats åt valptitts besök och lite fotografering. Nyttigt för valparna som älskar att bli "tittade på" men inte riktigt fattade grejen med att "stå fint" på bord. Nya tag i helgen. 😋 Bäst av allt Henke o Titus som gosade loss till valparnas stora förtjusning 😀

 

14. jun, 2017

Valparna är nu fem veckor och allt rullar på som det ska. Valprummet börjar bli lite tråkigt så igår fick de komma ut på terassen. Vilken glädje!! De flesta älskade det men några tyckte det var lite läskigt. Idag skiner solen så då blir det valpsläpp igen. Härligt!
Registreringsbevisen har kommit o jag har gjort annons på www.kopahund.se 
I veckan har vi haft besök av valpköpare. Det känns så bra och så rätt och jag är bara sååå glad och tacksam för alla underbara blivande ägare till valpisarna. Det kommer att bli så bra! Tänk så mycket roligt vi ska ha tillsammans.

7. jun, 2017

Fjärde veckan har varit riktigt lugn 😀Nova har mått så mycket bättre och allt flyter på som det ska. Valparna äter o växer. De är små personligheter som leker, busar och gosar med varandra. Helt plötsligt har små vassa tänder pluppat upp o de biter i fötter o filtar. Klorna är klippta och de är avmaskade första gången.
Tänk att halva tiden redan gått. Nu ser vi fram mot när de får komma ut på terassen. Jäkla regnande, jag vill ha sol!! 😀Och så måste jag annonsera: Valpar till salu!! Även om de gärna får stanna allihop så vill vi ju hitta egna kärleksfulla hem till dem. ❤ Så kul att lära känna alla trevliga valpköpare och få följa dem i framtiden!